Εγγύηση


Η Swarovski παρέχει εγγύηση 2 ετών σε όλα τα προϊόντα της. Η εγγύηση ισχύει σε όλα τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα Swarovski σε όλο τον κόσμο και καλύπτει κατασκευαστικά ελαττώματα. Τα προϊόντα με κατασκευαστικά ελαττώματα μπορούν ή να αντικατασταθούν με το ίδιο ή διαφορετικό προϊόν αντίστοιχης αξίας, ή να επισκευαστούν, αναλόγως το ελάττωμα, τη συναισθηματική αξία και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος προς αντικατάσταση.

Φθορές που έχουν προκληθεί από ατύχημα ή ακατάλληλη χρήση δεν καλύπτονται από την εγγύηση, μπορούν όμως, εφ’ όσον είναι δυνατό να επανέρθει το προϊόν στην αρχική αψεγάδιαστη κατάστασή του, να επισκευαστούν, με κόστος του πελάτη.

Επισκευές


- Για τα προϊόντα που παραδίδονται στο κατάστημα:
Εάν το προϊόν είναι αγορασμένο εντός των 2 ετών και η πιστοποίηση της εγγύησης είναι διαθέσιμη, η επισκευή ή η αντικατάσταση πραγματοποιείται δωρεάν. Με το πέρας των 2 ετών ή την απώλεια του πιστοποιητικού, η επισκευή γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη κατά 25 ευρώ.

- Για τα προϊόντα που αποστέλλονται στα καταστήματα μας, μόνο με την εταιρεία ACS Courier:
Αποστέλλετε το προϊόν, με χρέωση του παραλήπτη, στη διεύθυνση: Τσιμισκή 10 (με Βενιζέλου), Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54624, Τηλ 2310 287202 , Kατάστημα SWAROVSKI.

Εάν το προϊόν είναι αγορασμένο εντός των 2 ετών και η πιστοποίηση της εγγύησης είναι διαθέσιμη το κόστος είναι 8 ευρώ (έξοδα αποστολής) τα οποία θα πληρωθούν με αντικαταβολή στην ACS με την επιστροφή του προϊόντος σε εσάς.

Με το πέρας των 2 ετών ή την απώλεια του πιστοποιητικού, η επισκευή γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη κατά 25 ευρώ συν 8 ευρώ έξοδα αποστολής που θα πληρωθούν με αντικαταβολή στην courier όταν το προϊόν επιστρέψει σε εσάς. ( Συνολική χρέωση για τον πελάτη 33 ευρώ)

Για νομικές υποθέσεις υπεύθυνα είναι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο τα cookies είναι ενεργοποιημένα.