Πληρωμή


Το e-shop kosmima-thessaloniki.gr σας παρέχει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει:

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Dinners.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi e-Commerce" της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Αγγλικά: All payments made using the card are processed through the electronic payment platform of "Nexi e-Commerce" of Nexi Payments Greece S.A. and uses TLS 1.2 encryption protocol encryption with 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Encryption is a way of coding the information until it reaches its recipient, who will be able to decode it using the appropriate key.

Αντικαταβολή: Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται κατά την παραλαβή της με καταβολή του ποσού στον διανομέα της εταιρίας courier που συνεργαζόμαστε. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία της αντικαταβολής.

Κατάθεση Μετρητών σε Τράπεζα: Κατάθεση μετρητών σε μία από τις παρακάτω τράπεζες. Για να αποσταλεί η παραγγελία σας, παρακαλούμε στείλτε μας το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες από την ημέρα της παραγγελίας σας.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR3101722190005219017423452
ALPHA: IBAN GR2901407000700002002032302
Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ΚΑΡΑΜΠΑΣΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.

Εξόφληση στο φυσικό κατάστημα: Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται στο φυσικό μας κατάστημα, Τσιμισκή 10 με Βενιζέλου - Θεσσαλονίκη, κατά την παραλαβή του προιόντος σας απο το φυσικό μας κατάστημα.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο τα cookies είναι ενεργοποιημένα.