Εξουσιοδοτημένο Κατάστημα Swarovski


Η Καραμπασούδη Ε. – Μιχαλόπουλος Ε. Ο.Ε. ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Swarovski το 1991. Από το 2001 διατηρεί εξουσιοδοτημένο κατάστημα Swarovski στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Τσιμισκή 10 (γωνία Βενιζέλου). Είναι απο τις πρώτες boutique ανεξάρτητων πελατών που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Τον Ιανουάριο του 2021 εγκαινίασε το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της kosmima-thessaloniki.gr με αποκλειστικά προϊόντα Swarovski.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η Swarovski είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Wattens της Αυστρίας. Ιδρύθηκε το 1895 από τον Daniel Swarovski και έκτοτε διοικείται από μέλη της οικογενείας. Είναι η πρώτη εταιρεία σε παραγωγή κρυστάλλου και χωρίζεται σε τέσσερις τομείς της βιομηχανίας. Στην παραγωγή κρυστάλλου, αξεσουάρ, κοσμημάτων και ρολογιών. Αναπτύσσει συνεχώς νέες κοπές κρυστάλλου και τεχνολογίες με στόχο την βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της.
Εξουσιοδοτημένο Κατάστημα Swarovski
ΚΟΣΜΗΜΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο τα cookies είναι ενεργοποιημένα.