Όροι & Προϋποθέσεις


Ιδιοκτήτης αυτής της ιστοσελίδας είναι η εταιρεία με την επωνυμία ΚΑΡΑΜΠΑΣΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΕ. Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στη διεύθυνση: ΤΣΙΜΙΣΚΗ 10, τ.κ 54624, ΑΦΜ 999767520 ΔΟΥ Ά ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Για τις ανάγκες τις παρούσας και για λόγους συντομίας θα καλείστε ο ΧΡΗΣΤΗΣ. Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, ή διευκρίνιση σχετικά με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σύμβασης, ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Τα στοιχεία επικοινωνίας μας μπορείτε να βρείτε στην κατηγορία επικοινωνία. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα και χωρίς καμία εξαίρεση τους κάτωθι όρους που διατυπώνονται εδώ. Εάν ο χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε αποχωρεί από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο. Για οποιαδήποτε μεταβολή αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματός της. Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καταρτίζονται στην Ελληνική γλώσσα.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Οι διακριτικοί τίτλοι, τα λογότυπα, τα σήματα, το εμπορικό σήμα, οι εικόνες, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, τα γραφικά, τα κείμενα κ.α. του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρεία μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και Διεθνή Νομοθεσία. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική /ψηφιακή εγγραφή & μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της εταιρείας μας.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται δεκτές από την εταιρεία μας υπόκεινται στη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Η εταιρεία μας προσφέρει προς πώληση προϊόντα που είναι διαθέσιμα για αποστολή από τα καταστήματα του. Είναι πιθανό το προϊόν που έχετε επιλέξει να αγοραστεί/κρατηθεί από κάποιον πελάτη μας στο φυσικό κατάστημα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα το προϊόν να μην είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Καταβάλουμε συνεχείς προσπάθειες να ενημερώνεται εγκαίρως η βάση δεδομένων αποθήκης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Αν κάποια από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα, θα πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον πελάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να ενημερωθεί για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα, εφόσον κρίνει ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν τον ικανοποιεί, να ζητήσει την ανάκληση της παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο τα cookies είναι ενεργοποιημένα.