Συμβουλές Περιποίησης


Το κρύσταλλο Swarovski είναι ένα προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή σύμφωνα με τις παρακάτω συμβουλές για την φροντίδα του, έτσι ώστε να αποφύγετε την πρόκληση ζημιάς στο προϊόν, για την οποία η Swarovski δεν φέρει ευθύνη. Για να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν Swarovski θα παραμείνει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Κοσμήματα & Ρολόγια


Ένα κόσμημα Swarovski είναι ένα προϊόν κατασκευασμένο με παραδοσιακό τρόπο. Το μέταλλο διαθέτει επικάλυψη και κάθε κρύσταλλος τοποθετείται χωριστά. Κατά συνέπεια απαιτείται ειδική φροντίδα

- Να φυλάτε τα κοσμήματά σας στην αρχική τους συσκευασία ή σε μαλακό σακουλάκι για να μην χαράζονται.
- Να τα γυαλίζετε συχνά με μαλακό πανάκι έτσι ώστε να διατηρείται η αρχική του στιλπνότητα.
- Να βγάζετε τα κοσμήματά σας όταν πλένετε τα χέρια, όταν κολυμπάτε ή όταν χρησιμοποιείτε είδη καλλωπισμού όπως άρωμα, σπρέι μαλλιών, σαπούνι, λοσιόν ή άλλα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά στο μέταλλο ή να μειώσουν τη διάρκεια ζωής της επικάλυψης, όπως επίσης να θαμπώσουν το χρώμα ή τη στιλπνότητα του κρυστάλλου.
- Να φοράτε τα κοσμήματα τελευταία όταν ντύνεστε και να τα βγάζετε πρώτα όταν γδύνεστε.
- Να αποφεύγετε την επαφή με το νερό.
- Να αποφεύγετε την επαφή με σκληρά αντικείμενα που θα μπορούσε να προκαλέσει γρατζουνιές, σπασίματα ή άλλη ζημιά.
- Ρολόγια: συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο με τις οδηγίες χρήσης.

Τσάντες & Αξεσουάρ


Το δέρμα είναι ένα φυσικό υλικό το οποίο εξελίσσεται με το πέρασμα του χρόνου. Για να διατηρήσετε την αρχική του εμφάνιση, σας συστήνουμε να του παρέχετε την απαραίτητη φροντίδα και να αποφεύγετε την άμεση επαφή με λίπη, νερό, αρώματα ή μέικαπ ώστε να δημιουργούνται κηλίδες. Να αποφεύγετε να παραμορφώνετε τα δερμάτινα ή υφασμάτινα είδη επειδή μπορεί να χάσουν έτσι το σχήμα τους.

Crystal Collection


- Να γυαλίζετε το προϊόν σας προσεκτικά με μαλακό πανί χωρίς χνούδι ή να το καθαρίζετε στο χέρι με χλιαρό νερό (χωρίς να το αφήνετε να μουλιάσει).
- Στεγνώστε το με μαλακό πανί χωρίς χνούδι για να μεγιστοποιήσετε τη στιλπνότητα.
- Αποφύγετε την επαφή με σκληρά ή τραχιά υλικά ή καθαριστικά γυαλιού.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο τα cookies είναι ενεργοποιημένα.